kate winslet look a like

2011-07-18 @ 21:48:56
Alltså det är säkert femte gången den senaste veckan som jag hört någon säga att jag liknar Kate Winslet, det är inget jag klagar på för hon är skitsnygg, men är jag?


Marie Antoinette in my frige

2011-07-18 @ 20:15:36
Hejsan, ledsen för dålig uppdatering.

Idag var det bakismat som gällde, nej jag var inte ute på krogen, inte igår iaf. Vi hade gäster över på grillkäk, det ena ledde till det andra och massor med vin, och jag provade snus för första gången. Aldrig, aldrig mer! Fy sjutton! Hade den under läppen i ca halvtimmen och läppen känns fortfarande krullig och konstig ^^,

Så idag ställde jag mig och gjorde American panncakes, vanliga och med passionsfrukt och choklad/chili smak. Sååå gott. Och till middag pizza. Snacka om att jag ska jogga till jobbet imorgon, börjar verkligen känna hur jäkla skönt det är, att komma in i "transet" eller vad man säger. Jag tänker så himla bra när jag springer.

Iaf så gjorde jag cupcakes förra söndagen, blev hur fina och goda som helst, tyvärr hann jag bara fotografera de som blev över och det var tyvärr inte de finaste men men....

So long.


Vintage bloom

2011-07-12 @ 12:23:02
Hej på er alla, tänkte bara titta in lite snabbt och visa två bilder jag tog igår som jag blev ganska nöjd med, känner lite för "vintage style" nu på siståne. Tycker det blir sådär härligt och intressant.

Jaja, nu måste jag sticka till jobbet annars blir det andra bullar!




Girls night!

2011-07-02 @ 22:50:53
Efter att ha bara sovit 4 timmar inatt så kan jag säga att jag är väldigt stolt över att jag klarade av att jogga 8,5 km utan att ta ett enda "gå steg" till jobbet och sedan klara av att stå där och vara trevligt när de mest skumma typerna kan dyka upp hur som helst. Näe men idag var det full rulle kanelbulle i butiken, kunderna kom och gick och jag sålde en hel del, inga skumma typer. Men vädret var inge vidare, oskan slog ner när jag stod i köket och diskade, såg bara att eluttagen blixtrade till.

Tänkte visa lite bilder från igår iaf när jag hade mina tjejer över för grillkäk, våghals och tjejsnack. Älskar mina vänner så mycket. I sommar har jag bestämmt mig för att jag verkligen ska försöka umgås mer med dom jag nästan aldrig ser i vanliga fall.






All for you

2011-07-01 @ 15:59:16
All for you och Don't go är två låtar som jag fastnade för när jag lyssnade igenom Jake Coco's spellista på spotify, men jag måste ändå säga att The best love song I ever wrote från albumet Back on Track är den bästa.

Musiken kan man bla känna igen från One Tree Hill där hans låtar har spelats då och då.
Mycket piano och kärleksfulla texter.



Sökte runt lite på YouTube och hittade honom göra en cover på Taylor Swifts Back to december. Var tvungen att lägga upp, jag tycker han gör den bra.





Om

Min profilbild

RSS 2.0