Sweet themes

2011-09-29 @ 23:20:35
Hejsan!

Idag stannade jag hemma från skolan igen, känner att jag inte riktigt var frisk men imorgon ska jag upp. Väldigt segt faktiskt måste upp 5:30 för att åka med grannen till tåget en timma senare, kommer fram till stan runt 7:30 och börjar plugget 10:40. Som tur är kommer min kära kusin och gör mej sällskap och sedan efter allt plugg och jobb så drar vi hem och kollar film eller något.

Idag blev iaf de här bilder till, inte ett dugg lika varandra, helt olika teman men jaja...




If you're a bird, I'm a bird

2011-09-28 @ 15:40:10
Fortfarande sjuk, såklart. Ligger hemma och har tråkigt men detta är iaf dagens sysselsättning...


Fly high and fall far

2011-09-27 @ 21:48:48

Fortfarande riktigt förkyld, hate it! Bara att vänta ut tyvärr. Fick ställa in min körlektion till imorgon, så synd för jag känner att jag verkligen behöver köra och pappa och Lotta borta så blir det inget körande hemma heller.

Så vad har jag gjort idag? Hm... typ inget. Har imprensip hungerstrejkat i fyra dagar så jag var faktiskt sugen på riktig mat idag, så jag samlade kraft och gjorde en lasagne men istället för pasta så blev det äggplanta. Lever nyttigt. Så skönt att bara kunna steka lite köttfärs och sen slänga in allt i ugnen och så får det sköta sej själv i ca en timma sen är det ju bara att ta fram och värma på när man är hungrig.

Medan jag tittade på Mean girls (så trist, har redan sett alla filmer här hemma så den var det ett tag sedan som jag såg) så snusade Isa här bredvid. Så sjukt söt.


Never get the right time to write...

2011-09-26 @ 13:13:24

Nu var det ett tag sedan som jag skrev, alltså jag har aldrig tid känns det som. Önskade att jag kunde vara bättre uppdaterad, får ta mej i kragen.

I helgen var jag i Jönköping på September round down, en utav de största tävlingarna på året inom westernridning och Lotta var med och tävla. Tyvärr inte den bästa helgen som vi hoppats på. Först när vi kom dit så får vi reda på att tältstallarna ligger på en leråker och att underlaget i ridhuset är så jävla packat så att det är omöjligt att stoppa på. Så det lyfte inte tävlingshumöret och vi kände för att vända och åka hem igen, men efter mycket  om och men så stannade vi kvar iaf. Gunnicx kändes seg som tusan och det slutade med en tredjeplats i en klass. Nej inte den bästa helgen helt enkelt, hem och träna. Jag ska sätta igång Doc nu efter 2 veckors vila, long story short: han gjorde illa sej så vi fick sy ihop honom med sju stygn och nu har det äntligen läkt ihop någorlunda.

Tyvärr var ljuset i ridhuset i helgen skitdåligt så jag fock 0 bildet! Sucks! Men här kommer några jag tog förra veckan, älskar den romantiska tonen i bildern :)

Ligger hemma idag för jag har råkat på världens förkyllning, ska se om inspirationen tar mej någonstans så jag kan ladda upp fler bilder. Men för tillfället blir det några avsnitt vänner och massor koppar te!






Bluberry dreams

2011-09-07 @ 15:41:05

Idag blev jag kvar hemma, en lektion och det vi skulle göra var att hämta ut böcker så jag stannade som sagt hemma. Imorse övningskörde jag för första gången på motorväg. As kul! Men det var lite jobbigt med allt regn och att hålla koll på vindrutetorkarna och samtidigt hålla utkik på vägen.

Igår köpte jag ett nytt objektiv till min kamera. Af-s micro nikkor 40mm f2.8! Love it!








Om

Min profilbild

RSS 2.0