Bring it on V-day

2012-02-14 @ 16:04:15
Glad alla <3 dag!
Hoppas ni får en underbart dag som ni kan dela med den ni mest önskar. Själv sitter jag i soffan med en påse nötter, inga romantiska stunder för mej inte. Ikväll blir det boxpass, får ta ut lite ilska och det ska bli sååå härligt. Taggar eftern dessa boxpass redan stunden efter det jag varit på just slutat.

Var ute på stan och hittade en snygg lite marinblå klänning som jag ska ha på mej på fredag då vi firar bästa Erika på Friday's och sedan ut och dansa. Ska bli sjukt kul!

Här kommer några bilder som jag tog förra tisdagen när jag var nere i studion. Temat vi hade var mode och jag tycker att jag lyckades ganska bra. Meningen är inte att det ska vara sådär "wow va snyggt, jag vill ha!" utan mer sofistikerat och anurlunda. U like?

Fler bilder hittar ni på http://www.flickr.com/photos/norafrieswaldekrantz


Pure seduction

2012-02-13 @ 20:02:28
Hejsan bloggen!

Sitter och snackar med bästa vännen i telefon, nice to catch up sådär. Kom med värsta idén som vi skulle kunna hitta på men jag vill inte avslöja ngt ännu.

Nu är det såhär att det börjar närma sig mars och därmed min födelsedag och överst på min lista står en resa till New York. Älskar staden och känner att jag absolut skulle vilja flytta dit en dag. En fotograf i New York är en dream come true.

Inlägget blev inte roligare än såhär och jag måste snacka alvar här i iphonen + att jag hittade Clothes Off på spotify med Gym Class Heroes och så ska jag så småningom knalla ner och fixa käk.


Spray grace

2012-02-12 @ 23:14:25
Idag känner jag mej riktigt duktig!
Stack och jobbade, fixade i butiken och hade koll på allt. Dock inte så mkt kunder men men...
Och efter allt tjat från mej själv (och andra) så har jag äntligen tagit itu med mitt personliga brev som jag skicka iväg för eventuellt ett riktigt jäkla fabulous bra drömjobb!
Är nu trött som tusan men riktigt nöjd så jag kmr nog sova gott.

Sleep tight and don't let the bed bugs bite!


Presence of perfect

2012-02-11 @ 20:07:27
Hejsan i kylan!
Nu är det bra allt kallt och jag bara kan INTE låta bli att längta till varmare tider. Sommardagar då det är för varmt för något långarmat, kvällarna då man fortfarande kan sitta i shorts, och sist men inte minst! Alla fina sommarklänningar! Dör en aning!

Igår var jag ute med mina hoomies från Nykvarn, super mysigt! Men shiiit vad kallt det var när vi skulle gå hem. Såklart så klädde jag mej för tunnt, men jag hatar att gå runt med en stor vinterjacka så man ser ut att väga 200 kg och ta upp två sittplater på tuben...

Kunde inte låta bli att drömma tillbaka till Australien lite, så här kommer några bilder att försvinna bort i medan kylan tinar bort.










Obsessed

2012-02-09 @ 11:17:05
Hej bloggen och alla där ute som läser den. Antar att det kmr ta ett tag att få tillbaka mina kära läsare efter mitt långa uppehåll men nu tänkte jag börja igen. Känner att det är lite mysigt att blogga, ta lite bilder och berätta små händelser i vardagen  osv...

Idag har jag varit jätte duktig, gick upp tidigt på morgonen även om jag hade sovmorgon och ingen skola, och då snackar jag inte sådär halv 10 "lasy day" tidigt utan 7:00!!
Åkte till strängnäs och fick bilen besiktad, gick igenom felfritt den här gången. Yaay!

Ni vet när man tittar på folks skrivbord sådär, och det vanligaste man hittar är en "burk?" med pennor, insåg just att jag inte har ngr pennor alls men där emot en skål fylld med läppglans... Tror jag är en aning beroende






Om

Min profilbild

RSS 2.0