Gröna fingrar

2011-08-25 @ 20:35:24
Jajamen, här har jag gått och fått gröna fingrar. Min passionsfruksblomma (väldigt långt ord, säkert felstavat) har fått frukt, eller igentligen tre men denna är den som är störst och fått färg. Älskar denna växt, den får världens vackraste blommor, får visa ngn gång när den blommar :)

Hur som helst så bär det av till Skara imorgon på hästtävlingar, Lotta tävlar så jag ska ner och grooma och såklart fotografera ;)

Nu blir det en kopp te och slö tittande på Twiligt, aldrig fel att sätta på en gammal goding!




Wella is the shit!

2011-08-24 @ 18:41:28

Igår var jag hos Anna på Barda och kom hem med dessa produkter från Wella. Shampoo, balsam och en kräm man drar igenom håret efter dushen när det fortfarande är blött (kan inte leva utan den), mitt hår blir en risbuske annars.


Så startar man morgonen!

2011-08-24 @ 18:28:28
Mys bilder med våfflor. Förra veckan när jag och min underbara Sofia vaknade upp efter en sen kväll med Peter Pan (filmen alltså), så är ju det bästa med en värsting frukost! GI våfflor och det bästa är keso med blåbär och kanel på!








Far from ordinary

2011-08-24 @ 16:36:23

Yo yo yo!
Nu var det ett tag sedan. Har hängt i Nynäshamn hela helgen med min fina Erika och innan det var det girlsnight med bästa vännen. Önskade att jag kunde haft fler lediga dagar att spendera på samma sett.

Här kommer några bilder jag tog för ett tag sedan.

Enyoj!








Something blue

2011-08-15 @ 14:35:48
Köpte ett kitt med nagellack i härliga sommarfärger på H&M för 39:- sist jag var ute på stan. Tycker nästan bäst om nagellack när det är lite svalare/mattare färger, förutom röda nyanser då, de kan vara hur skrikiga som helst men fortfarande vara oemotståndliga.

Körde på den himmelblåa färgen. Skulle gärna visa hur det ser ut men jag suger på att måla naglarna så...


Summery scent

2011-08-15 @ 12:40:36
Känner mej riktigt duktig, har tagit ett break på joggingen på en vecka och jag kände verkligen att det var skönt att börja igen när jag stack ut igår. Det var faktiskt inte jobbit alls, jag hade bara massa energi. Samtidigt var det ju skönt att ta en vila sådär.

Ja så imorse slog jag mitt rekord på att springa längst, har nu sprungit som mest 7, 87 km! Men jag tror min runkeeper mäter en aning konstigt, bilmätaren säger helt annat?

Ska snart göra lite lunch, sugen på lax med massa chili! Men tills dess en kopp te med indian spice <3


Wanna play some soccer?

2011-08-12 @ 13:37:33

Ledsen för dålig uppdatering, i tisdags var det filmkväll med Erika och Sandra, playa del sol "maraton". Supermysigt och skönt med tanke på att jag hade hela lägenheten själv denna vecka. I onsdags blev det till att gå ut. Mycket trevligt, och intressant. Händer alltid något nytt och oväntat... Och  ikväll blir det Nynäshamn hemma hos Erika. Hela veckan förklarad.

Nova tagga fotboll hela eftermiddagen igår, jag tröttnar efter tio minuter, hon tröttnar ALDRIG...










Your art matter

2011-08-08 @ 17:40:24
Nu är det så att jag har köpt en hennapenna. Något jag skulle gjort för längesen men den dagen var idag. Tycker det är skitkul att sitta och rita på folk, och de verkar faktiskt tycka det blir bra? Hihi.

Jag kan tycka att tatueringar är skitsnyggt, och klart att jag starkt funderat på att göra en nu när jag fyllt 18 och allt. Men jag tror ändå inte att det kommer bli av. Kännslan av att "märka" sej för livet skrämmer mej, visst det går att ta bort eller kanske täcka över men hur snyggt är det? Och det spelar ingen roll om jag skulle tatuera in ordet frihet, jag skulle fortfarande vara märkt, något jag aldrig kommer kunna ta bort eller ånga.... Så denna underbara lösning hjälper mej!

Älskar när man har tatueringar som på sista bilden, och med ett snyggt linne som visar lite...mmm give me!










Blue bird

2011-08-08 @ 14:54:06
Klickade nyss hem ett nytt iphone skal! Yaay! Har tyckt det varit svårt att hitta ngt som jag verkligen tycker om men det här älskar jag, skulle igentligen kunna köpt vilket skal som helst i samma märke. De är hur gulliga som helst ju!



Precis när jag skickat orden så hittade jag den här blånboken, ååh vill ha!




Hi there girlie!

2011-08-08 @ 13:03:30

Tittade ut genom fönstret imorse när jag vaknde och ser SOLSKEN! Finally, men nejdå sen kom molnen... Aja, får stanna inne och hitta på lite annat, har en plan på att fixa mitt rum lite...kan visa lite bilder sen kanske om det blir av.

Imorse var iaf världens sötaste katt hur flirtig och kelig som helst, kunde inte låta bli att ta fram kameran. På senaste tiden har jag blirvit hur fotosugen som helst. Hej inspiration!




Just another rainy day

2011-08-07 @ 23:41:36
Jävla skit väder! Cyklade i spöregn till butiken idag, med Nova i en ryggsäck på ryggen. Kom fram och det var typ inte en enda kotte där, bestämmde mej för att öppna en timma senare istället. Idag var iaf sista dagen innan semestern, woho!

Tog iaf en liten runda med kameran efter att jag varit i stallet, Doc har slitit av sej både fram dojorna, suck... precis när jag äntligen är ledig.
Här kommer iaf bilderna, blev ganska nöjd faktiskt.












She growns on me

2011-08-07 @ 00:27:57
Nu tänkte jag inte skriva något super långt inlägg, har inte hänt så jätte mycket idag iaf, jobbat, red och nu slappar. Imorgon kommer familjen hem igen från färuöarna och jag kommer inte vara "hundvakt" längre till lilla Nova, eller hundvakt och hundvakt, jag tar ju delvis hand om henne dagligen iaf men det slog mej för ett tag sedan att jag spenderar varenda minut om dagen med henne, sover i samma säng, hänger på jobbet och i stallet och nu ligger hon i soffan tillsammans med mej och tittar på One Tree Hill, och jag tycker bara mer och mer om den lilla hårbollen.

Sleep tight folks!




Little things in life are the big ones

2011-08-06 @ 00:00:51
Kom hem från stallet för ett tag sedan. Red både Doc och Gun. Gick jättebra och jag känner mej riktigt taggad till att börja rida på "riktigt" nu efter sommar semestern, börja träna igen.

Ligger i soffan nu med katterna och myser. En kopp te och One Tree Hill. Ha en trevlig kväll.




Fun house!

2011-08-05 @ 18:28:42
Idag hade jag en ledig dag. Yaaay! Och FF hemma, ibland är livet rättvist. Vilket betydde att jag kunde titta igenom första säsongen av One Tree Hill som jag började på igår och hade en lite fotosession när jag bakade.

Hittade en riktigt kul matlagningsblogg, http://www.linneasskafferi.se där jag blev inspererad till att baka cupcakes. Hur roligt som helst. Visst det är as gott också men eftersom att jag försöker undervika socker så mycket som möjligt nu när jag tränar så mycket och försöker hålla mej till en nyttigare och sundare kost så känns det ibland lite meningslöst att baka när jag knappt äter ngt, men det är ju buskul!

Tycker faktiskt att bilderna blev riktigt bra denna gång :)















Komma över på en fika?

Georgia rule

2011-08-04 @ 19:57:38
Tänkte bara tipsa om en bra film såhär senare mot kvällen då Tv vanligtvis kallar (för min del). Georgia Rule. Faktiskt riktigt bra rulle. Check it out!


Om

Min profilbild

RSS 2.0