Back to december

2011-05-30 @ 16:29:03
Hejsan bloggen.
I helgen har det varit fullt upp, jobb jobb och åter jobb. Har tyvärr inte hunnit blogga ngt.

Har startat en blogg på devote, samma namn, känner att blogg.se inte riktigt funkar. Nästan alltid ngt strul. Det tråkiga
med devote är att jag inte kan fixa samma design som jag har på blogg, inte vad jag vet iaf.

Hur som helst så måste jag sätte igång med plugg, ska skriva ett manus till engelskan imorgon så jag måste sätta fart.

Hittade några bilder från i vintras när jag var ute på promenad en härlig vinterdag, visst är det mysigt med snö och så men sommar är fan oslagbart. Kom igen Sverige, sätt fart på värmen!






In a Lonely Place

2011-05-25 @ 16:31:53
Hejsan!
Regn och rusk och kungen och drottningen var på besök i Nykvarn idag, så ni kan ju gissa hur mycket folk det var i det lilla centrummet idag när jag klev av tåget.

Skolan var soft, blev klar med ett arbete som legat och hängt över mej. Fotograferade i studion idag. Fångade för första gången en rörelse, blev riktigt nöjd med bilden faktiskt. Ni får se sen när det är klar.

Idag var vi också och kollade på en as cool utställning på kulturhuset. Fotografen Gregory Crewdson hade tagit underbara bilder. 50 stycken människor var med under plåtningen för att bara fixa med ljuset. Kolla in det säger jag bara. In a lonely place heter utställningen.

Här är några bilder :)






The town

2011-05-24 @ 15:41:40
Nu har jag lite bråttom, ska sticka ut och jogga innan jag måste dra hem, detta ska jag göra på en timma. Har redan försökt att skriva detta inlägg igår men då lackade datorn ur så att det fick bli idag istället.

Idag hade  vi bara  en lektion, samhälle. Började 12 men var i skolan ca 10 för att bli klar med ett grupparbete som legat och väntat. Egentligen kan jag inte säga att jag gör så mycket, förutom att vara programledare i vår dokumentär, jag kan inget om att klippa film osv och det var det som var kvar att göra.

Tänkte iaf tipsa om en super bra film. The town! I en utav rollerna hittar man också Blake Lively, en utav mina favorit skådisar, tycker hon är så himla härlig.




Leva ut

2011-05-22 @ 22:33:27
Hejsan på er!
Hur har helgen varit? Min har varit helt crazy! Jobb jobb jobb säger jag bara. I lördags var det smygprämier för vår nya butik Leva ut som jag nu jobbar i på helger och i sommar blir det vardagar också. Mycket folk och mycket fix. Har varit så trött när jag jobbat klart så det var inte blivit någon ridning, får dåligt samveta men ibland blir det som det blir. Har jobbat från 10-19, så jag har varit helt slut.

Idag fyllde pappa år så vid lunchtid så drog vi oss upp till Taxinge slott, ligger ca två minuter från vår butik, och vi köpte oss varsin tårtbit, slottet kallas för kakslottet och de bakar sina egna bakverk där. Jag tog en super god nugattårta, mumms!

Är ju hundvakt åt lilla Maja också så hon har varit med mej hela helgen. Älskar den hunden så mycket!

Lite bilder på butiken :)


Tips!

2011-05-19 @ 08:58:09
Nu tänkte jag tipsa om två stycken produkter jag ÄLSKAR, särskillt Cliniques foundation Even Better , känns som att sätta på en ansiktskräm istället för en kladdig foundation. Den sitter hela dagen och ger en matt och snygg hy.

Den andra är en nyhet från Max Factor, Lip Tint. Är som en tuscpenna för läpparna fast krämigare såklart. Ger en färg som sitter en hel dag.


Amazing and inspiring

2011-05-18 @ 21:26:09
Innan jag säger godnatt så gör jag ett litet inlägg. Hittade en sida med super coola bilder när jag satt och väntade ut tiden i skolan. Så sjukt duktiga fotografer, önskar att jag en dag kan ta lika fina bilder. De är inspererande och så olika, så alla fotointresserade ta en titt!

bonneimages.photoshelter.com




Red bedroom

2011-05-18 @ 13:50:37

Jag sitter i skolan på fotolektionen, har precis blivit klar med uppgiften och nu sitter jag bara och filosoferar runt. Har helt snöat in på att möblera om mitt lilla sovrum. Ända sedan pappa och Lotta stack iväg till efterlängtade IKEA och kom hem med en ny gästsäng och snygga kuddar och överkast så är det möblera som finns i mina tankar. Jag vill göra något nytt. Det är svårt att göra något underverk då mitt rum är så litet och allt praktiskt taget står var det kan så, men jag känner ändå att jag behöver fixa och boa en aning ^^

Satte ihop lite snygga bilder med Renaissance Bedroom Style som tema.


Pics från tävlingen

2011-05-17 @ 15:30:27
Hejsan!

Idag var det nationella prov i matte, nej det gick inte bra och jag suger i matte. Är så trött på det att jag inte orkar bry mej längre. Tråkväder ute, regn och gråa moln. Usch, hoppas att det klarnar upp till helgen, då är det första dagen på jobbet i butiken. Den heter Lev ut och säljer kläder för lite mer ute människor, friluftsfolk. I helgen fyller också min kära far år så det vore väl trevligt för honom också med fint väder på sin födelsedag. Idag var jag till och med iväg och köpte presse ;)

Här kommer iaf lite bilder från när jag var tävlingsfotograf ^^













Fler bilder hittar ni på: http://www.flickr.com/photos/norafrieswaldekrantz/

3 måsten

2011-05-16 @ 17:23:06

Tjena tjena!

Näe idag var det ingen bra tågdag, först missade jag de tåget jag skulle ha tagit och fick ta ett som gick en timma senare, innan jag hoppade på det så skulle jag ladda upp min tågkort med resor men när jag gör det så slutar automaten att fungera och tåget kommer rullande, så när jag sitter på tåget och tjejen som kollar biljetter kom ja då sa jag som det va men fick ändå pröjsa en ny biljett som kostade 187:- bara för att jag köpte PÅ tåget? Brukar annars kosta 80:- om man köper enkelbiljett i automaten.

I skolan var det lugnt, lite film första lektionen (buffy the vampire slayer) och sedan svenska och as tråkiga matten. Nationella matteprov imorgon, suck... Kommer inte klara det känner jag.

Tänkte iaf tipsa om lite film. Här kommer tre filmer som ni faktiskt MÅSTE se, de är underbara!

Första heter The Notebook. Åh säger jag bara, har blivit en utav mina absoluta favofilmer <3 En riktig romantisk en.

Den andra heter
The History Boys. En något udda film, engelsk och underbar. Se den säger jag bara!

Den sist men absolut inte minsta,
Mr Nobody. Den här får en verkligen att tänka till. Mycket om slumpen och vad man själv gör i sitt liv.






Ps/ I love you

2011-05-13 @ 15:17:06
Fredag 13/5 och jag stannade hemma från skolan...igen.
Okej, jag vet att det inte är bra att stanna hemma men jag vaknade upp med huvudverk och snuvan har kommit tillbaka, jag vill verkligen bli frisk snart. Idag skulle vi dessutom börja vid 12, ha en lektion då vi skulle kollat på ett avsnitt av Buffy the vampire slayer, ett avsnitt jag redan sett så jag kommer iaf inte missa ngt.

Här är några bilder jag tog här om dagen på Doc när vi longerade på utebanan. Jag insåg för ett tag sedan att jag snackar om honom hela tiden men lägger aldrig ut några bilder, så här har ni ^^








I Love the way you lie

2011-05-11 @ 16:10:25
Hejsan hejsan på er!

Strålande sol och 22 grader varmt, vad mer önskar man en slapp onsdag?
Idag gick jag till skolan, fortfarande en aning snuvig men vafan jag kan ju inte sitta inne och häcka hela veckan. Det var kanska skönt faktiskt att få träffa vännerna igen, saknar dom så mycket när jag inte träffat dom på ett tag, lite larvigt med tanke på att de bara var fyra dagar men sant är det.

Idag var det full fart i studion. Fick uppdrag att göra ett bildspel med nio bilder, de behövde inte höra ihop men det skulle finnas en "röd tråd". Jag hade bara en lektion på mej så jag satsa på något snabbt och bra, min egna tolkning på I love the way you lie med Eminem och Rihanna. Jag vet inte om man kan se det eller inte men jag blev iaf nöjd :)




Nina Dobrev cover shoot seventeen fitness

2011-05-10 @ 14:18:28
Okej nu blir det väldigt många inlägg på en dag men jag är hemma, sjuk och har tråkigt så det är som det är. Just nu är jag så jäkla peppad på att sticka ut och springa i naturen igen nu när vädret är så underbart, har kollat runt på lite träningskläder, bikinis osv. Har bestämmt mej för att börja äta lite nyttigare också (kanske såg det tidigare inlägget), just nu kan jag inte påstå att jag äter lika onyttigt som jag gjorde för ca ett, två år sedan för då var jag verkligen bedrövlig men jag känner ändå att jag gärna köper en bulle eller chokladkaka till caffet fast det är helt onödigt, jag måste bli av med sockerberoeendet.

Klickade runt på Seventeenmagazines hemsida, en bra internationell tidning med tips och råd, och då hittade jag en behind the scenes video med Nina Dobrev from The vampire diaries som jag tänkte visa nu. Jäklar vad smal hon är säger jag bara, men det var inte det som fånga mitt intresse utan att hon har hittat sitt tränings sätt som funkar best för henne och hennes kropp.


Om

Min profilbild

RSS 2.0